: : Випускники Волинської обласної МАН

Знайдено: Всього - 21
Степанян Дарина Володимирівна

Степанян Дарина Володимирівна

Брала участь в обласному конкурсі-захисті у 9 класі з творчою роботою «Світлий ранок», здобувши III місце. Протягом чотирьох років навчання в МАН неодноразово ставала учасницею різних творчих конкурсів.

Водночас відвідувала секції «Загальна біологія» і «Медицина». У 10 класі захистила наукову роботу «Порівняльна морфологія кори мозочка ластівки сільської та підковоноса великого», отримала III місце на обласному рівні.

У 2015 році – І місце в обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт на секції літературної творчості та ІІ місце на секції зоології та ботаніки..   

Детальніше

Глинюк Ірина

Глинюк Ірина

у МАН навчалася з 2011 року, у 2014 р. на секції математики захищала науково-дослідницьку роботу на тему: «Симетричні многочлени і їх застосування».   

Детальніше

Король Роман Володимирович

Король Роман Володимирович

Багаторазовий переможець VI етапу Всеукраїнських олімпіад; І місце – Міжнародна олімпіада з екології; ІІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту (секція екології), 2013 р.; І місце у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту (секція хімії), 2014 р.  

Детальніше

Вахрамєєв  Борис Олександрович

Вахрамєєв Борис Олександрович

Слухач Волинської обласної Малої академії наук у 2012-2015р.р, (відділення історії – секція «Історія України» та відділення літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства – секція «Мистецтвознавство»). Тематика науково-дослідницьких робіт:  секція «Історія України» - «Валентин Мороз – історична постать на зламі епох (друга половина ХХ – початок ХХI століття)» (2013 р.); «Суспільно-політична діяльність Валентина Мороза (друга половина ХХ – початок ХХI століття)» (2014 р.). Секція «Мистецтвознавство»:  «Художньо-образна символіка придорожніх хрестів Волині» (2013 р.); «Домінантні мотиви орнаментики, вишивки та ткацтва Любешівщини» (2014 р.).

  

Детальніше

Мартинюк Олександр Олександрович

Мартинюк Олександр Олександрович

У Волинській обласній Малій академії наук навчаюся з 2008 року у секції „Конструювання та винахідництво” під керівництвом Мартинюка Олександра Семеновича (кандидат педагогічних наук, доцент ВНУ імені Лесі Українки). За час навчання захистив дві науково-дослідницькі роботи: у 2010 році – “Автоматизована система збору даних для вимірювальних лабораторій”; у 2011 році: “Проектування та технологія виготовлення інформаційно-вимірювальної системи для експериментально-дослідницької роботи з фізики”.  

Детальніше

1 2 3 4 5
<< Попередня  Наступна >>
Вся база особистостей



(c) 2011 Відділення обчислювальної техніки і програмування ВО МАН