: : Особистості Волинської обласної Малої академії наук

 Волинська обласна МАН  | Головна сторінка  | Всі особистості  |


Король Роман Володимирович
Король Роман Володимирович

Інформаційна довідка

1. Прізвище, ім’я та по батькові: Король Роман Володимирович

2. Дата народження:16.09.1997

3. Місце народження: Волинська область, м. Володимир-Волинський

4. Інформація про навчання в Малій академії наук, напрямок науково-дослідницької діяльності: секція зоології, секція хімії: "Порівняльне еколого-морфологічне дослідження мозочка ляща, окуня і в'юна", "Електрохімічний синтез нанопорошків оксиду цинку в присутності різних стабілізаторів", Інтел-еко: "Цинк оксид - новий та ефективний поглинач чадного газу"

5. Творчий і науковий доробок:

Багаторазовий переможець VI етапу Всеукраїнських олімпіад; І місце – Міжнародна олімпіада з екології; ІІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту (секція екології), 2013 р.; І місце у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту (секція хімії), 2014 р.

6. Інформація про наукове керівництво, а також про людей, яким завдячує особа на шляху самопізнання і самовизначення:

Світлана Василівна (Мама), Євдокія Родіонівна (бабуся); вчителі: Ягенська Галина Василівна, Бобак Надія Василівна, Лавренчук Євгенія Євгеніївна (перша вчителька); наукові керівники, викладачі МАН: Янчук Олександр Миколайович, Проц Дмитро Іванович.

7.Захоплення:

Гра на гітарі, українські народні танці, колекціонування, пізнавання світу через книгу.

8. Філософія індивідуального успіху, кредо життя, етичні принципи, світогляд тощо.

Розвиватися, вдосконалюватися, невтомно працювати, вміти відпочити як тільки випаде нагода; приймати нові виклики, вимагати від себе неможливого і не здаватися через невдачі, як і не зупинятися на досягнутому. Ніколи.

9. Плани на майбутнє:

Плани невиразні і розмиті, бо ніхто не знає, що буде завтра. І в той же час ці плани Наполеонівські (пояснення у відповіді на питання 8 )




(c) 2011 Відділення обчислювальної техніки і програмування ВО МАН