: : Випускники Волинської обласної МАН

Знайдено: Всього - 21
Кравчук Тарас Леонідович

Кравчук Тарас Леонідович

Починаючи з 2009 року регулярно беру участь в обласних олімпіадах з біології (ІІ, ІІІ місця). У 2010 році зайняв ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі-захисті у секції зоологія і ботаніка. Також став переможцем ІІІ етапу Всеукраїнського турніру юних біологів (ІІ місце, 2010 рік) у складі збірної команди Волинської області.
  

Детальніше

Єсип Наталія Володимирівна

Єсип Наталія Володимирівна

У Волинській обласній Малій академії наук навчаюся з 2010 року на секції екології (керівник Музиченко Оксана Семенівна, к.б.н., доцент ВНУ імені Лесі Українки). У 2011 році на обласному конкурсі-захисті захищала науково-дослідницьку роботу на тему: Особливості накопичення цезію-137 їстівними грибами лісів в умовах Волинського Полісся (секція лісознавство).  

Детальніше

Степук (Усова) Оксана Василівна

Степук (Усова) Оксана Василівна

У Волинському відділенні МАН навчалась у 1993-1994 р.р. у секції медицина. Після закінчення аспірантури у 2003 році, захистила кандидатську дисертацію за спеціальністю „фізіологія людини і тварин”. Вийшли друком 30 наукових публікацій на медико-біологічну тематику, у 2007 році – монографія.  

Детальніше

Кузнєцов Ілля Павлович

Кузнєцов Ілля Павлович

У 2001 році закінчив біологічний факультет Волинського державного університету ім. Лесі Українки за спеціальністю «Фізіологія людини і тварин», у 2004 – аспірантуру Волинського державного університету ім. Лесі Українки за спеціальністю 03.00.13 «Фізіологія людини і тварин». У 2006 році захистив кандидатську дисертацію на тему «Електроенцефалографічні особливості когнітивної діяльності за умов ліво- та праворукості». Член Українського фізіологічного товариства.  

Детальніше

Бондарук Ольга Петрівна

Бондарук Ольга Петрівна

У Волинській обласній Малій академії наук навчалася з 2004 по 2006 рр. на секції медицини (керівник Шварц Людмила Олексіївна, к.б.н., доцент ВНУ імені Лесі Українки). На обласному конкурсі-захисті у 2006 році захищала науково-дослідницьку роботу на тему: “Динаміка поширення Віл-інфекції у Волинській області у 2004 – 2006 рр”. У 2005 році у складі збірної команди Волинської області брала участь у фінальному етапі IV Всеукраїнського турніру юних біологів.  

Детальніше

1 2 3 4 5
<< Попередня  Наступна >>
Вся база особистостей



(c) 2011 Відділення обчислювальної техніки і програмування ВО МАН