: : Випускники Волинської обласної МАН

Знайдено: Всього - 21


Бородкіна Наталія Василівна


Наукові робота з української мови “Мовновиразові засоби творення пейзажів у поетичних текстах Лесі Українки” (ІІ місце обласного конкурсу-захисту, 2010), “Лексико-семантичне поле “природа” у творах Лесі Українки” (І місце обласного конкурсу-захисту, 2011) та літературної творчості “Слухаю світ” (І місце обласного конкурсу-захисту, 2011).  

Детальніше

 Форманюк Еліна Юріївна

Форманюк Еліна Юріївна

у складі збірної команди Волинської області “Четверта влада” брала участь у Всеукраїнських турнірах юних журналістів у 2005, 2006 роках. У 2006 році команда Волинської області “Четверта влада” здобула І місце на ІІ Всеукраїнському турнірі юних журналістів у м. Суми.  

Детальніше

Рожило (Левчук) Марія Андріївна

Рожило (Левчук) Марія Андріївна

Захищено кандидатську дисертацію за спеціальністю 27.00.04 – теорія та історія журналістики (2008 р.); опубліковано тези та наукові статті у фахових виданнях  

Детальніше

Проценко Михайло Олександрович

Проценко Михайло Олександрович

У 2011 році брав участь у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у відділенні „Економіка”, секція – „Фінанси, грошовий обіг і кредит”. Нагороджений дипломом ІІІ степеня за наукове дослідження „Податкове стимулювання інноваційної діяльності в ринкових умовах”.  

Детальніше

Маховський Орест Георгійович

Маховський Орест Георгійович

1992-1994 рр. – кандидат в дійсні члени МАН (секція математики). У 1994 році виборов ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі-захисті наукових робіт у м. Полтава, напрямок дослідження “Задачі оптимізації”  

Детальніше

1 2 3 4 5
<< Попередня  Наступна >>
Вся база особистостей



(c) 2011 Відділення обчислювальної техніки і програмування ВО МАН