: : Особистості Волинської обласної Малої академії наук

 Волинська обласна МАН  | Головна сторінка  | Всі особистості  |


Мартинюк Олександр Олександрович
Мартинюк Олександр Олександрович

1. Прізвище, ім’я та по батькові: Мартинюк Олександр Олександрович

2. Дата народження: 28 грудня 1993 р.


3. Місце народження: м. Луцьк

4. Відомості про родину, сімейний стан: батько, мати.

5. Інформація про навчання в Малій академії наук (роки навчання, тема роботи, коли захищався), напрям науково-дослідницької діяльності:

У Волинській обласній Малій академії наук навчаюся з 2008 року у секції „Конструювання та винахідництво” під керівництвом Мартинюка Олександра Семеновича (кандидат педагогічних наук, доцент ВНУ імені Лесі Українки). За час навчання захистив дві науково-дослідницькі роботи: у 2010 році – “Автоматизована система збору даних для вимірювальних лабораторій”; у 2011 році: “Проектування та технологія виготовлення інформаційно-вимірювальної системи для експериментально-дослідницької роботи з фізики”.

6. Творчий і науковий доробок

Активно приймав участь у турнірах, олімпіадах з фізики, математики, інформатики. У 2010 році здобув ІІІ місце на обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з фізики, ІІ місце Всеукраїнського турніру юних винахідників та раціоналізаторів та ІІ Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. У 2011 році брав участь у ІІІ етапі Всеукраїнського турніру юних математиків, Всеукраїнському конкурсі молодіжних інновацій „Майбутнє України”, форумі Малої академії наук; зайняв ІІІ місце на міському етапі Всеукраїнської олімпіади з інформатики, ІІ місце на обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з фізики; у складі шкільної команди здобув І місце на Всеукраїнському турнірі юних винахідників та раціоналізаторів; виборов ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт.

7. Інформація про наукове керівництво, а також про людей, яким завдячує особа на шляху самопізнання і самовизначення:

Своїм успіхом завдячую: науковому керівнику Мартинюку Олександру Семеновичу, вчителям фізики Захарчук Вероніці Євгенівні, Киричику Сергію Михайловичу, Пастушку Сергію Андрійовичу, вчителю математики Бездусі Тамарі Василівні, вчителю інформатики Сапожнік Ірині Віталіївні; доценту ВНУ імені Лесі Українки Кобелю Григорію Петровичу. Також висловлюю вдячність своїм батькам.

8.Захоплення: фізика, математика, інформатика, радіоконструювання, музика, література, театр, кіно.


8. Філософія індивідуального успіху, кредо життя, етичні принципи, світогляд тощо.

Успіх та визнання складаються на 90% з наполегливої праці, на 5% з таланту, а решту становить удача та бажання досягнути поставлених цілей.

9. Плани на майбутнє:

Планую вступити до університету, стати спеціалістом у галузі інформаційних технологій та зробити щось корисне для України.

10. Поштова та електронна адреси, контактний телефон:

Волинська обл., м. Луцьк, вул. Зацепи, буд. 3в, кв. 29.
e-mail: oleksandr_lutsk@ukr.net


(c) 2011 Відділення обчислювальної техніки і програмування ВО МАН