: : Особистості Волинської обласної Малої академії наук

 Волинська обласна МАН  | Головна сторінка  | Всі особистості  |


Глинюк Ірина
Глинюк Ірина

Глинюк Ірина – слухачка секції математики Волинської обласної МАН, учениця 11 класу Волинського ліцею-інтернату Волинської обласної ради


1. Інформація про навчання в Малій академії наук: у МАН навчалася з 2011 року, у 2014 р. на секції математики захищала науково-дослідницьку роботу на тему: «Симетричні многочлени і їх застосування».

2. Творчий і науковий доробок: 2013-2014 н. р. - ІІІ місце на обласній олімпіаді з фізики; ІІ місце на обласній олімпіаді з математики.
2014-2015 н. р. – XVI Всеукраїнський турнір юних математиків імені М.Й.Ядренка – ІІІ місце (командне), диплом за успішну участь в особистій першості; ХХІІІ Всеукраїнський турнір юних фізиків - ІІІ місце (командне);
обласний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт (ІІ місце, секція математики).

3. Інформація про наукове керівництво: науковий керівник - Музика Лілія Павлівна, кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри вищої математики та інформатики Східноєвропейського національного університету імені Лесі українки.

4. Захоплення: математика, фізика і малювання.

5. Філософія індивідуального успіху, кредо життя, етичні принципи: не буває неправильних рішень, лише правильні і досвід поразок.

6. Плани на майбутнє: наукова діяльність.



(c) 2011 Відділення обчислювальної техніки і програмування ВО МАН