: : Особистості Волинської обласної Малої академії наук

 Волинська обласна МАН  | Головна сторінка  | Всі особистості  |


Кравчук Тарас Леонідович
Кравчук Тарас Леонідович

Інформаційна довідка


1. Прізвище, ім’я та по батькові: Кравчук Тарас Леонідович

2. Дата народження: 24 березня 1994 р.

3. Місце народження: м. Горохів, Горохівського району, Волинської області

4. Відомості про родину, сімейний стан: тато, мама і два брати.

5. Інформація про навчання в Малій академії наук (роки навчання, тема роботи, коли захищався), напрямок науково-дослідницької діяльності:

У Волинській обласній Малій академії наук навчаюся з 2009 року у секції зоології під керівництвом Омельковця Ярослава Адамовича (к.б.н., доцент ВНУ імені Лесі Українки). За час навчання написав три науково-дослідницькі роботи: у 2010 році – “Сучасний стан угрупування бобра річкового в заказнику “Холонівський” (керівник Омельковець Я.А.); у 2011 році: “Культура кизилу (дерену звичайного) в умовах Південного Полісся” (Баран В.М., вчитель біології, Кравчук Л.Є., сортовипробувач) та “Еколого-популяційна характеристика угруповань бобра річкового в заказнику “Холонівський” (керівник Омельковець Я.А.).

6. Творчий і науковий доробок

Починаючи з 2009 року регулярно беру участь в обласних олімпіадах з біології (ІІ, ІІІ місця). У 2010 році зайняв ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі-захисті у секції зоологія і ботаніка. Також став переможцем ІІІ етапу Всеукраїнського турніру юних біологів (ІІ місце, 2010 рік) у складі збірної команди Волинської області.

7. Інформація про наукове керівництво, а також про людей, яким завдячує особа на шляху самопізнання і самовизначення:

Впродовж трьох років моїм науковим керівником є Ярослав Адамович Омельковець, якому я завдячую своєю науковою діяльністю та розширенням світогляду. Також хотілось би подякувати талановитим викладачам: Коцун Л.О., Лісовській Т.П. і Барану В.М. (вчитель біології Волинського ліцею-інтернату).

8.Захоплення:

Люблю слухати класичну та тяжку рок-музику. Подобається наукова діяльність. Беру активну участь у заходах, що сприяють охороні навколишнього середовища та пропагандують здоровий спосіб життя. Цікавлюся проявами націоналізму та історією України, а також релігієзнавством та філософією.


9. Філософія індивідуального успіху, кредо життя, етичні принципи, світогляд тощо.

Моя філософія успіху – це цілеспрямованість, старанність, наполеглива праця та оптимістичний настрій.
Життєве кредо: “Fugerit invida aetas: carpe diem, quam minimum credula postero”.
Що ж до етичних принципів, то я з повагою ставлюся до історично-культурної спадщини України, намагаюся поводитися культурно, доброзичливо, коректно і ввічливо з оточуючими. Поважаю думку іншої людини.

10. Плани на майбутнє

Планую вступити до університету, здобути хорошу професію та зробити щось корисне для України.



(c) 2011 Відділення обчислювальної техніки і програмування ВО МАН