: : Особистості Волинської обласної Малої академії наук

 Волинська обласна МАН  | Головна сторінка  | Всі особистості  |


Єсип Наталія Володимирівна
Єсип Наталія Володимирівна

Інформаційна довідка

1. Прізвище, ім’я та по батькові: Єсип Наталія Володимирівна

2. Дата народження: 26 вересня 1995 року

3. Місце народження: м. Луцьк

4. Відомості про родину, сімейний стан: батьки, старший брат

5. Інформація про навчання в Малій академії наук (роки навчання, тема роботи, коли захищався), напрямок науково-дослідницької діяльності:

У Волинській обласній Малій академії наук навчаюся з 2010 року на секції екології (керівник Музиченко Оксана Семенівна, к.б.н., доцент ВНУ імені Лесі Українки). У 2011 році на обласному конкурсі-захисті захищала науково-дослідницьку роботу на тему: Особливості накопичення цезію-137 їстівними грибами лісів в умовах Волинського Полісся (секція лісознавство).

6. Творчий і науковий доробок
Активно беру участь в турнірах з хімії, фізики, біології. У 2010 році стала переможцем ІІІ етапу Всеукраїнського турніру юних біологів у складі команди, яка зайняла ІІ місце. Я також є учасником і переможцем обласних олімпіад з української мови і літератури, хімії, фізики і біології. У 2011 році зайняла ІІІ місце у IV етапі Всеукраїнської олімпіади з біології.

7. Інформація про наукове керівництво, а також про людей, яким завдячує особа на шляху самопізнання і самовизначення:

Керівник моєї науково-дослідницької роботи – Музиченко Оксана Семенівна, якій я завдячую своєю успішною науковою діяльністю. Хочеться також подякувати Ягенській Галині Василівні (вчитель біології Луцької гімназії № 21 імені М.Кравчука); Захарчук Вероніці Євгенівні (вчитель фізики Луцької гімназії № 21 імені М.Кравчука); Бегеп Марії Олексіївні (вчитель української мови і літератури Луцької гімназії № 21 імені М.Кравчука); Марчук Марії Михайлівні (вчитель математики Луцької гімназії № 21 імені М.Кравчука).

8.Захоплення:

Цікавлюся вивченням біології, фізики, хімії та літератури. Також займаюся хореографією і музикою.

9. Філософія індивідуального успіху, кредо життя, етичні принципи, світогляд тощо.

Моя філософія індивідуального успіху полягає у наполегливій праці. Кредо життя: “Немає нічого неможливого”. По життю намагаюся, щоб мої етичні принципи відповідали правилам християнської моралі.

10. Плани на майбутнє

Здобути хорошу освіту, реалізувати себе у науці, мистецтві, а також створити хорошу щасливу сім’ю.


(c) 2011 Відділення обчислювальної техніки і програмування ВО МАН