: : Особистості Волинської обласної Малої академії наук

 Волинська обласна МАН  | Головна сторінка  | Всі особистості  |


Музика Лілія Павлівна
Музика Лілія Павлівна

Інформаційна довідка

1.Прізвище, ім’я та по батькові: Музика Лілія Павлівна

2. Дата народження: 3 вересня 1983 року

3. Місце народження: м. Луцьк

4. Відомості про родину, сімейний стан: заміжня, чоловік – Музика Микола Володимирович

5. Інформація про навчання в Малій академії наук, напрямок науково-дослідницької діяльності: 1998 р. – кандидат в дійсні члени МАН, 1999 р. – дійсний член МАН, 1999-2000 рр. – два І місця на обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт, секція „Математика”, 2000 р. – ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт

6. Творчий і науковий доробок: Впродовж 2009-2014 рр. є керівником секції „Математика” Волинської обласної МАН. За цей час підготовлено 13 переможців обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, 2 – Всеукраїнського.

Має дві вищі освіти (спеціальності: математика, англійська мова та література). В 2011 році захистила кандидатську дисертацію на тему: „Симетрії Лі та точні розв’язки нелінійних еволюційних систем з поперечною дифузією”. З 2005 року почала працювати на кафедрі вищої математики та інформатики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, зараз займає посаду доцента цієї кафедри.

Науковий доробок складає ряд статей, тез, методичних рекомендацій, в тому числі і в зарубіжних виданнях. Неодноразовий учасник всеукраїнських та міжнародних конференцій.

7. Інформація про наукове керівництво, а також про людей, яким завдячує особа на шляху самопізнання і самовизначення: Інтерес до математичної науки та глибокі фундаментальні знання отримала завдяки своїм батькам – Миронюку Павлу Йосиповичу та Миронюк Тамарі Никифорівні – викладачам Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. Також щиро вдячна Сватко Світлані Володимирівні – вчителю математики Луцької гімназії № 21 імені Михайла Кравчука.

Особливу подяку виголошую керівнику дисертації – доктору фізико-математичних наук, провідному науковому співробітнику відділу прикладних досліджень інституту математики НАН України Чернізі Роману Михайловичу.

8. Захоплення: окрім математики та іноземних мов – вишивка, пізнавальні подорожі по Україні.

9. Філософія індивідуального успіху, кредо життя, етичні принципи, світогляд тощо: Працювати, працювати і ще раз працювати, аби досягти успіху і розвинутись всебічно. У спілкуванні з іншими – намагатися бути завжди на позитивній хвилі і ставитись до усіх з любов’ю (в тому числі і до братів наших менших).

10. Плани на майбутнє: Окрім розширення сім’ї – подальший розвиток себе як науковця.



(c) 2011 Відділення обчислювальної техніки і програмування ВО МАН