: : Особистості Волинської обласної Малої академії наук

 Волинська обласна МАН  | Головна сторінка  | Всі особистості  |


Задорожний Олександр Олегович
Задорожний Олександр Олегович

Інформаційна довідка


1. Прізвище, ім’я та по батькові:

Задорожний Олександр Олегович

2. Дата народження: 18 березня 1991 року

3. Місце народження: м. Житомир

4. Відомості про родину, сімейний стан: мама – Смаль Людмила Петрівна, неодружений

5. Інформація про навчання в Малій академії наук (роки навчання, тема роботи, коли захищався), напрямок науково-дослідницької діяльності:

У 2008 році брав участь у ХІ Всеукраїнському турнірі юних математиків (ІІ місце у командному заліку, переможець в особистій першості). У 2008-2009 навчальному році на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у відділенні „Економіка”, секція – „Мікро та макроекономіка” виборов І місце з науковим дослідженням „Лізинг як фактор активізації підприємницької діяльності”.

6. Творчий і науковий доробок

Зараз являюсь студентом ІІ курсу математичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки. В 2010-2011 навчальному році був учасником ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з математичних дисциплін, нагороджений заохочувальним дипломом. Беру участь в проведенні обласних турнірів юних математиків, підготовці збірної команди Волинської області до Всеукраїнського ТЮМ.


7. Інформація про наукове керівництво, а також про людей, яким завдячує особа на шляху самопізнання і самовизначення:

Одна з тих людей, кому завдячую перемогою на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт – мій науковий керівник, Волощук Валентина Федорівна, вчитель географії та економіки НВК „ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія” м. Горохова. В конкурсі студентських наукових робіт моїм наставником була Кальчук Інна Володимирівна (кафедра математичного аналізу математичного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки).

8.Захоплення:

Література, музика, наука, кіно.

9. Філософія індивідуального успіху, кредо життя, етичні принципи, світогляд тощо.

Дотримуюсь загальноприйнятих етичних принципів, є прихильником наукового світогляду.

10. Плани на майбутнє

Здобути вищу освіту.


(c) 2011 Відділення обчислювальної техніки і програмування ВО МАН