: : Особистості Волинської обласної Малої академії наук

 Волинська обласна МАН  | Головна сторінка  | Всі особистості  |


Гуцалюк Інна Олександрівна
Гуцалюк Інна Олександрівна

Інформаційна довідка

1. Прізвище, ім’я та по батькові: Гуцалюк Інна Олександрівна.

2. Дата народження: 6 лютого 1986 року.


3. Місце народження: м. Луцьк.

4. Відомості про родину, сімейний стан:

батьки Гуцалюк Лариса Анатоліївна, Гуцалюк Олександр Іванович (робітники); не заміжня.


5. Інформація про навчання в Малій академії наук (роки навчання, тема роботи, коли захищалася), напрямок науково-дослідної діяльності:

(„Адаптація переселенців з Холмщини та Підляшшя на Волині (друга половина ХХ століття)”, 2003 р.) 2003 р., секція історичного краєзнавства.

6. Творчий і науковий доробок:

Здобуті уміння та навички в Малій академії наук допомогли у навчанні на історичному факультеті Волинського національного університету імені Лесі Українки, де займала призові місця й була переможцем внутрівузівських олімпіад з історії; у 2007 р. стала VII-ю за загальним рейтингом на Всеукраїнській студентській олімпіаді (м. Дніпропетровськ). Наукова робота при підготовці курсових робіт, що згодом набули форми повноцінної магістерської праці на тему „Західна Волинь в Українській революції (1917–1921 рр.)”, дозволили проходити студентське стажування у Республіка Польща (Piotrków Trybunalski, 2006; Lublin, 2008). Набуті наукові контакти підтримую й на даний час, навчаючись в аспірантурі ВНУ імені Лесі Українки, особливо цінним є досвід літніх шкіл, що організовуються на базі Варшавського університету. Авторка близько 20 наукових статей, працюю над темою дисертаційного дослідження „Західна Волинь у державотворчих процесах доби Української революції (1917–1921 рр.)”.

7. Інформація про наукове керівництво, а також про людей, яким завдячує особа на шляху до самопізнання і самовизначення:

Боярчук Людмила Іванівна, асистент кафедри історії стародавнього світу та середніх віків Волинського національного університету імені Лесі Українки; Гаврилюк Олександр Никифорович, кандидат історичних наук, доцент кафедри нової та новітньої історії України Волинського національного університету імені Лесі Українки.

8. Захоплення:

історія, право, політика.

9. Філософія індивідуального успіху, кредо життя, етичні принци, світогляд тощо.

Шлях до успіху заключається у відданості своїй праці, вірі у поставлену ціль й впевненості у власні сили; доповнюють його раціональне планування та використання часу.

10. Плани на майбутнє

Стати професіоналом в обраній галузі знань.

11. Поштова та електронна адреса, контактний телефон: м. Луцьк – 17, вул. Станіславського, 11а, кв. 51, gutsaliuk@bigmir.net, 0674558810.



(c) 2011 Відділення обчислювальної техніки і програмування ВО МАН