: : Особистості Волинської обласної Малої академії наук

 Волинська обласна МАН  | Головна сторінка  | Всі особистості  |

Шелеп (Лялька) Ірина Федорівна

Інформаційна довідка


1. Прізвище, ім’я та по батькові:

Шелеп (Лялька) Ірина Федорівна

2. Дата народження: 30.06.84.

3. Місце народження: м. Луцьк

4. Відомості про родину, сімейний стан:

мама – Лялька Любов Остапівна,чоловік – Шелеп Михайло Романович.

5. Інформація про навчання в Малій академії наук, напрямок науково-дослідницької діяльності:

У ВО МАН навчалась у 2000-2001 роках, була слухачем секції правознавства, історико-географічного відділу. Досліджувала проблему правового статусу дітей в Україні.

На Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт
зайняла ІІ місце. У 2006-2007 н.р. була керівником секції правознавства ВО МАН.

6. Творчий і науковий доробок: понад 30 наукових публікацій, власна книга „Правове становище дитини в Україні”, завершення роботи над кандидатською дисертацією „Процесуальні і процедурні норми трудового права”.

7. Інформація про наукове керівництво, а також про людей, яким завдячує особа на шляху самопізнання і самовизначення:

В моєму житті було багато людей, яким я щиро вдячна за можливість самовдосконалення. Звісно, як і в житті кожного, в мене є найближчі натхненники – це мій незмінний науковий керівник, ще з часів навчання у ВО МАН і у Волинському національному університеті імені Лесі Українки Чубоха Н.Ф., кандидат юридичних наук, доцент, і сьогоднішній науковий керівник – Пилипенко П.Д., доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України.

8.Захоплення:

Найближчі мої друзі це книги і я щиро захоплююсь і зберігаю в душі кожну прочитану книгу, бо вважаю їх спадком мудрості, який отримало людство щоб мати можливість зрозуміти сенс свого існування , мрію зібрати велику бібліотеку і подарувати її нащадкам.

Побувавши у багатьох країнах на наукових заходах, обожнюю подорожувати адже це дозволяє сприйняти і зрозуміти ментальність інших народів, їхні прагнення, величні людські творіння і, чесно кажучи, задуматись про величність Всесвіту. У вільний час захоплююсь грою на фортепіано, малюю картини.

9. Філософія індивідуального успіху, кредо життя, етичні принципи,
світогляд тощо.

Прагнучи успіху не варто забувати про своє призначення, розуміти, що
ми прийшли в цей світ заради того, щоб принести любов, щирість доброту – вічні цінності.

10. Плани на майбутнє

наукову діяльність після захисту кандидатської дисертації планую продовжити в праці над докторською. Хочу стати справжнім педагогом, який уміє передавати знання і захоплювати своїм предметом. Нерозривно з цим прагну стати справжнім практиком у сфері юриспруденції. Маю надію видати збірку власних віршів.


11. Поштова та електронна адреси, контактний телефон:

43024, м. Луцьк, пр-т Молоді,11/74, к.т. 8-097-6493908
irenaliala@rambler.ru


12. Статті учасника проекту, які можуть бути цікаві широкому загалу, для розміщення у розділі „Статті” сайту Малої академії наук України www.man.gov.ua.

„Проблема захисту прав дитини”, „Проблема визначення поняття „неповнолітній” у національному законодавстві”, „Окремі правові проблеми у боротьбі з явищем плагіату”.



(c) 2011 Відділення обчислювальної техніки і програмування ВО МАН