: : Особистості Волинської обласної Малої академії наук

 Волинська обласна МАН  | Головна сторінка  | Всі особистості  |


Ключук Юля Миколаївна
Ключук Юля Миколаївна

Ключук Юля Миколаївна народилася 6 жовтня 1992 року у м. Горохові. Навчалася НВК «ЗОШ I-III ст. – гімназія» м. Горохова. Відвідувала секцію історії Горохівської районної філії МАН.

Протягом навчання у школі цікавилася різними предметами, учнівським самоврядуванням, спортом, науковою діяльністю. З 9 класу займала посаду прем’єр-міністра в школі. У 10-11 класах була міністром внутрішніх справ у школі та Президентом Учнівської Республіки Горохівського району. Протягом тривалого часу мала змогу реалізувати свої плани та бачення у подальшому розвитку учнівського життя, була учасником засідань молодіжних лідерів області. Активний учасник спортивних змагань з футболу, волейболу, баскетболу, легкої атлетики.

Мені подобається вивчати історію, тому вибір своєї професії пов’язала саме з цим предметом. З 9 класу являлася постійним учасником районних та обласних турнірів. У 2010 році у складі збірної Волинської області брали участь у Всеукраїнському турнірі юних істориків у м. Славуті Хмельницької області. У 2010 році зайняла ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт з наукового дослідження на тему: «Українське політичне біженство після Другої світової війни 1945-1951 рр.».

Нині – студентка I курсу історичного факультету ВНУ імені Лесі Українки. З першого семестру виконую функції старости своєї групи. Працюю над створенням первинної організації «Просвіта». Продовжую працювати над науковою темою: «Польсько-українські відносини у 90-х рр. XX ст.».

В майбутньому планую реалізуватись як науковець, захистити дисертацію.


(c) 2011 Відділення обчислювальної техніки і програмування ВО МАН