: : Особистості Волинської обласної Малої академії наук

 Волинська обласна МАН  | Головна сторінка  | Всі особистості  |


Крайнік Юлія Анатоліївна
Крайнік Юлія Анатоліївна

Крайнік Юлія Анатоліївна, народилася 5 вересня 1994 року. Навчаюся у 10 класі НВК « Гімназії №14» м. Луцька. У 2009 році зарахована слухачем секції етнології Волинської обласної Малої академії наук
.
Три роки поспіль на чолі з Дмитренко А.А., керівником секції етнології ВО МАН, працюю над темою: «Каша і хліб у структурі традиційного харчування і святково-обрядової культури українців Волині» . На обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт у 2010 р. зайняла II місце, у 2011 р. – I місце.

Являюся переможцем Всеукраїнського природничого інтерактивного конкурсу “Колосок” («Золоти колосок» 2004, 2006, 2008 ), Всеукраїнського інтерактивного історичного конкурсу “Лелека” (Срібний Лелека 2010).

Учасник гімназійних, міських та обласних виставок композицій на різну тематику; учасник родинних свят, вечорів та конкурсів, презентацій книг та зустрічей з волинськими письменниками (Василем Геєм, Валентином Баранюком, Валентиною Штинько, Ніною Горик, Надією Гуменюк).

Переможець обласного конкурсу-огляду кобзарського мистецтва (у складі ансамблю бандуристів ДМШ № 3).

У 2008р. отримала свідоцтво з відзнакою про закінчення музичної школи по класу сольного співу; свідоцтво про позашкільну освіту (Центр науково-технічної освіти, курс “Основи дизайну”). Відвідую гурток малювання Центру науково-технічної освіти.

Мій девіз – завжди вперед. Захоплююся грою в шахи, флористикою, вишиванням, сучасним фото, малюванням. Мрію й надалі займатись науковою діяльністю.


(c) 2011 Відділення обчислювальної техніки і програмування ВО МАН